Power-LED Verlichting voor straten, gebouwen en industrie. SVET biedt u de perfecte oplossing. SVET is importeur in de Benelux en Frankrijk van de producten van Focus LightCo.

 

Sinds 2004 produceert Focus LightCo LED-verlichtingsarmaturen. Onze missie is met innovatieve LED technologie verlichtingstoepassingen voor industrie en utiliteit te ontwikkelingen in overeenstemming met de marktbehoefte. Wij streven naar een actieve marktimplementatie: LED technologie ten dienste van de professionele klant.

 

Ecologische verantwoordelijkheid en energiebesparing zijn belangrijke waarden voor ons. Het productieplatform is geïntegreerd en er wordt in partnerschap met NICHIA en OSRAM gewerkt. Met een consistente kwaliteitscontrole is de productie ISO gecertificeerd.

 

Onze producten bieden LED oplossingen voor binnen en buiten: straten, pleinen, parkings, productiehallen, werkplaatsen, magazijnen, kantoren, winkels of gevels van gebouwen; explosie beveiligde ATEX toestellen zijn ook beschikbaar. Vandaag zijn er 3 productlijnen en er worden voortdurend nieuwe producttypes gecreëerd. Wij bieden steeds een passende en vooral krachtige LED verlichting.

 

Door het gebruik van Focus-SVET producten wint u 2 x: u werkt met de meest duurzame verlichting (door zijn lange levensduur) en u bespaart op uw elektriciteitsfactuur. Tegelijk zorgen hoge kwaliteit, gebruiksvriendelijkheid en design voor uw tevredenheid als klant.

 

 

 

 

svet © 2011 • Privacy Policy • Terms Of Use

 

LED lighting for industry,

buildings and public places

 

 

 

 

High power

Low footprint

SVET